F Vi gir deg råd om hvordan å komme deg på nett!

Du er her:

Grasrotandelen

Verktøylinje

 • Vi får deg på nett!

  Vi har fått utarbeidet noen sider som er både enkle og funksjonelle og dette er vi godt fornøyd med. Det håper vi du også er, og hvis du ønsker å lage dine egne sider så er det enklere enn hva du kan tro!

  Vi hentet blant annet inspirasjon fra fra et nettsted som hadde skrevet en stor og meget interessant artikkel om hvordan en blogg kan lages best - og her var det mye bra å hente!

  Det kan virke enkelt, og det er det jo forsåvidt, men samtidig kan man si at dette med innhold kanskje er det som er mest vrient. Det er snakk om å være konsistent i arbeidet med det som legges ut, og da er det et engelsk ordtak som gjelder: 'content is king'.

  Content er jo det som kalles for innhold, og her er det noen 'regler' og tips som gjelder. Disse står utførlig forklart på den siden vi har linket til, og hvis du planlegger å lage deg en blogg/hjemmeside eller at du allerede har en slik så anbefaler vi virkelig at du tar turen innom denne siden - det vil du kunne nyte godt av.

  Og en annen ting som er viktig: når man skal lage seg et slikt nettsted så er det bestandig bedre å ha et helt eget domene, og dette essensielt. Det finnes mange gratismuligheter der ute, men da får du et såkalt underdomene i stedet for ditt helt eget domene. Det er bedre å ha et domene som heter minhjemmeside.no i stedet for minhjemmeside.gratisnett.no, ikke sant?

  Det beste av alt med dette er at det er ganske billig, og det er mye rimeligere enn hva du kanskje skulle tro. Her snakker vi om kun et par hundrelapper i året - max!

  Hvis man i tillegg kjører inn Wordpress på nettstedet så får man en publiseringsløsning som er veldig enkel og man kan velge mellom tusenvis av gratis design som ser utrolig profesjonelle ut!

Søk

Vesterlen krets | vesterlen@scout.no | Tlf: 51 58 00 99 | Post- og besøksadresse: Haugåsstubben 1B, 4016 Stavanger | NO 871 554 862 MVA

CorePublish publiseringsverktøy